do 12 sep

Podium JIN presenteert: Bonsai Panda - Tout Galore 2024

In een opwelling van totale grootheidswaanzin komt Bonsai Panda onder regie van het notoire duo Jelle Roozenburg & Louk Boudesteijn met hun zelfverklaarde beste werk tot nu toe; het grandioze, absurdistische, surrealistische meesterwerk ‘TOUT GALORE’ .

Het alweer 6e album van de Panda’s is als een koortsige droom waarin je opgeschikt, gerustgesteld, omvergeworpen en weer overeind geholpen wordt. Wars van alle trends rollen de Panda’s concessieloos en onverstoorbaar hun eigen plan uit en wederom spelen de twee uitersten; het kleine, gecultiveerde en meer gestileerde (Bonsai) en het ongecontroleerde, wilde, speelse (Panda) een hoofdrol. Muziek die overgenomen wordt door het onderbewuste op het moment waarop zij gespeeld wordt. Short Term Memory Music noemen ze het zelf.

Alles uitgevoerd door een absolute sterrencast maakt de nieuwe Bonsai Panda-uitgave weer tot een onvermijdelijke kaskraker.


met:
regie, compositie, trombone: Louk Boudesteijn
regie, compositie, gitaar: Jelle Roozenburg
drums: Jimmi Jo Hueting
rieten: David Kweksilber
hoorn & trompet: Romain Bly


‘Bonsai Panda laat alle gestampte potten achterwege en hun opmars is niet meer te stuiten. Wie Bonsai Panda eenmaal heeft gehoord vergeet de naam nooit meer en de muziek al helemaal niet.’ —-Rinus van der Heijden—


Nog even wachten tot Tout Galore officiëel uit is dan volgt de Spotify-player update!

TICKETS
Prijs (VVK) € 15,00
Prijs (ADD) € 17,50
Prijs (korting < 26) € 5,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Podium JIN
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Louk Boudesteijn
Jelle Roozenburg
Jimmi Jo Hueting
David Kweksilber
Romain Bly
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief