do 26 sep

Maurice Rugebregt - album presentatie Patience

Vandaag presenteert de Nijmeegse gitarist Maurice Rugebregt zijn gloednieuwe album "Patience" in Brebl. Maurice gaat met "Patience" voor de essentie met de combinatie gitaar en zang. Of het nu gaat om lyrische jazz, melancholische bossa's en samba's of neo soul... Het gaat om pure gevoelige muziek, waarmee hij hoopt ieders ziel te raken.

Met dit album heeft Maurice zich kwetsbaar als persoon en musicus open gesteld. Hij laat vanuit zijn tenen zijn hart spreken en daardoor straalt het album een karakteristieke authenticiteit uit.

Maurice speelde in 2023 op het North Sea Jazz Festival samen met de eveneens Molukse gitarist Rafael Devante Sinay, die ook vertegenwoordigd is op het album.
Ook wordt Maurice bijgestaan door gitarist Tim Langedijk met wie hij een magische match heeft. Zangeres Anne Chris bleek voor Maurice een partner in crime te zijn op stilistisch en compositorisch vlak.
De samenwerking met zangeres Tamara Maria Tahalele gaat ver terug in de tijd en de Molukse touch in haar bossanova zang is een unieke bijdrage aan het album.
Maurice geeft zijn muziek met passie door aan de jeugd. Hij is docent aan het Conservatorium van Amsterdam en bovendien levert zijn eigen dochter Merel Rugebregt met haar onbevangen zang een professionele bijdrage aan het album.
De producers JXGØ en Axil0tl hebben van enkele tracks van het album verfrissende remixen gemaakt.

Bezetting:
Maurice Rugebregt (gitaar, composities, arrangementen)
Tim Langedijk (gitaar)
Rafael Devante Sinay (gitaar)
Anne Chris (zang, lyrics)
Tamara Maria Tahalele (zang, lyrics)
Merel Rugebregt (zang)
Lex Amrein (geluidstechnicus)

http://mauricerugebregt.com


Foto door Carlos Breton

TICKETS
Prijs (VVK) € 13,00
Prijs (ADD) € 16,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 9,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 12,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 22:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Maurice Rugebregt
Tim Langedijk
Rafael Devante Sinay
Anne Chris
Tamara Maria Tahalele
Merel Rugebregt
Lex Amrein
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief