za 28 sep

Roosmarijn

De onconventionele altvioliste en zangeres die complexe muziek eenvoudig laat klinken

Roosmarijn is een experimentele en melodische popartiest uit Arnhem, Nederland. Haar muziek overstijgt genres en combineert de zielvolle intimiteit van singer-songwriter tradities met de suggestieve diepte van de altviool, wat resulteert in een unieke sonische ervaring. Ze transformeert ruimtes tot ervaringen en heeft een opmerkelijk scala aan live-optredens gespeeld, waarbij ze podia in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, IJsland, het Verenigd Koninkrijk, Zweden, Noorwegen en Frankrijk tot haar thuis heeft gemaakt.

Vijf jaar na de release van de EP "Inside Out" wordt het debuutalbum van Roosmarijn, "Wide Open Space", uitgebracht op 15-11-2024 via Backseat. Voor dit album werkte ze onder andere samen met Morris Kliphuis (KAPOK) en Sam Jones (LUWTEN, Benny Sings). Ontdek een rijkdom aan geluiden, van krakende contrabas tot betoverende strijkersarrangementen, vogelgezang en clubachtige synthesizers.

Roosmarijn leidt soeverein haar eerste album, dat een persoonlijke emotionele reis door verschillende levensfasen en ruimtes vertegenwoordigt. Geïnspireerd door de kracht en schoonheid van de natuur verkent Roosmarijn het leven in al zijn eenvoud en complexiteit, met moedige avonturen en een verlangen naar het onbekende, zoals weerspiegeld in haar reis van leren, worstelen en groeien, belichaamd in de titeltrack "Wide Open Space".

Al deze aspecten komen tot leven tijdens expressieve live optredens, waar ze zowel in haar eentje moeiteloos een loop-station bedient en samensmelt met de klanken van haar altviool, of met haar stevige band bestaande uit Nathalie Schaap (contrabas, zang), Mees Siderius (drums) en Prashant Samlal (gitaar) een expressieve en gelaagde show neerzet.

Bezetting:
Roosmarijn (altviool, loopstation)
Nathalie Schaap (contrabas, zang)
Prashant Samlal (gitaar)
Mees Siderius (drums)


https://www.roosmarijnmusic.com

TICKETS
Prijs (VVK) € 16,00
Prijs (ADD) € 19,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 9,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 13,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Pop, Jazz,
Artiest(en) Roosmarijn
Nathalie Schaap
Prashant Samlal
Mees Siderius
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief