do 31 okt

vd Ork

vd Ork is een nieuwe band met een ‘oldscool’ jazzbezetting, een eigenwijs jazzy geluid met fijne harmonieën. Denk daarbij aan sterke melodische blazerslijnen en solistische hoogstandjes. Aan composities die zowel geschikt zijn voor het geoefende als niet geoefende oor en die de musici uitdagen steeds het beste van zichzelf te geven. Dat is vd Ork!

Trompettist en componist William Kroot bracht in 2023 deze groep bij elkaar. Zijn muziek swingt, groovet, het is een meltingpot gecomponeerd vanuit een jarenlange ervaring in allerlei stijlen.

Van zijn werk in de The Say No More Brassband en Reservoir Dogs Band tot het orkest van de Koninklijke Luchtmacht en Het Brabants Jazz Orkest; William Kroot is als componist, band/orkestleider en trompettist uitgegroeid tot een hoog niveau.

William Kroot heeft in vd Ork zes doorgewinterde musici met een levenslange passie voor muziek bij elkaar gebracht. De heren hebben door de jaren heen op de grootste podia over heel de wereld gespeeld. Ze hebben er zin in en kijken uit naar alle mooie muziek die ze met vd Ork in Brebl gaan laten horen!

vd Ork:
Pieter Bast - slagwerk
Lucien Matheeuwsen - basgitaar

Joost van Sprundel - gitaar

Paul van den Oever - altsax

Arjen Reeser - trombone

William Kroot - trompet

TICKETS
Prijs (VVK) € 11,00
Prijs (ADD) € 14,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 7,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 10,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Pieter Bast
Lucien Matheeuwsen
Joost van Sprundel
Paul van den Oever
Arjen Reeser
William Kroot
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief