do 28 nov

Sol Jang Trio

Ga mee op een zintuiglijke ontdekkingsreis met het internationale project van Sol Jang: een trio, vanavond gevormd door Sol Jang (piano), Johannes Fend (bas) en Daniel Louis (drums). Dit dynamische ensemble combineert lyrische jazz, vrije improvisatie en traditionele jazzharmonieën, en neemt de luisteraars mee in de muzikale wereld van Jang. Geboren in Seoul en geïnspireerd door haar wereldwijde ervaringen, creëert Jang levendige klanklandschappen met haar composities.

Het Sol Jang International Project, erkend als drievoudig finalist in internationale jazzcompetities en met optredens over de hele wereld, is een muzikale reis door geluid en emotie. Ze heeft al met haar trio opgetreden in Nederland, Duitsland, de VS, Roemenië, Letland, Marokko, Zuid-Korea en Hongarije. 

"Sol Jang speelt met een zeer hoge mate van techniek op de piano. Bas en drums zijn goed op elkaar ingespeeld, en de ruimte die de nummers bieden zorgt voor sterke interactie en geeft het trio een duidelijke muzikale volwassenheid. Dit in combinatie met gepassioneerd spel en een liedstructuur waarvan de akkoorden zorgvuldig zijn opgebouwd, maakt het geheel zowel gedisciplineerd als speels." (Fernando R. De Mondesert, Dominicaanse Republiek)

"Betoverend vanaf de eerste baslijn – vol expressieve energie."
(Nigel J. Farmer, Canada)

"Goed bandgeluid. Originele muziek. Sterke aanzet in het nummer." (Chris Hodgkins, 

VK) "Het trio creëert een muzikale taal die, ondanks hun jeugdige frisheid en experimenteerdrang, volwassen is." (Jazz Club Krefeld)

bezetting:
Sol Jang - piano
Johannes Fend - bas
Daniel Louis - drums

https://www.soljang.com

TICKETS
Prijs (VVK) € 16,00
Prijs (ADD) € 19,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 10,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 13,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en)
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief