do 12 dec

Pau Li Liem - No One Knows

Pau Li Liem is zangeres, componist en pianist. Haar stukken zijn gebaseerd op connectie: tussen muzikanten, met het publiek en met jezelf. Haar muziek is een uitnodiging om te delen in gevoelens, het 'zijn' en in het moment te leven en samen momenten te creëren en te ervaren. Samen met de fantastische muzikanten Teis Semey (gitaar), Marijn van de Ven (contrabas) en Pascal Vermeer (percussie & drums) schetst ze een wereld zoals zij die ervaart en zou willen zien.

No One Knows 

Pau Li heeft haar debut album No One Knows opgenomen met twee bezettingen, een trio (met Harmen Fraanje en Pascal Vermeer) en een kwartet dat vanavond ook in Brebl te zien en te horen zal zijn (met Teis Semey, Marijn van de Ven en Pascal Vermeer). De op piano gecomponeerde stukken zijn in deze kwartet bezetting omgezet naar een compleet andere klankwereld. Het subtiele en explosieve spel van Pascal, de gewaagde klanken van Teis en de melodische lijnen en groove van Marijn in combinatie met Pau Li’s sferische en authentieke zang brengen de stukken tot leven. Met dit album zoeken ze naar connectie door muziek, en in die zoektocht verrassen ze elkaar en dagen ze elkaar uit. Uitgeschreven tweestemmigheid, geïmproviseerde soundscapes, kleine, intieme en pure momenten en explosieve improvisaties wisselen elkaar af en komen samen in dit project.

Bezetting:
Pau Li Liem (vocals),
Teis Semey (gitaar),
Marijn van de Ven (contrabas),
Pascal Vermeer (drums)

https://pauliliem.com

 

Dit album is in 2024 genomineerd voor een Edison Jazz in de categorie "Nieuwkomer"


De jury zegt:

Componiste, vocaliste en pianiste Pau Li Liem vertelt met haar album No One Knows een authentiek verhaal waarin ze voortdurend op zoek is naar de balans tussen licht en duisternis. Haar all star band, met oa Harmen Fraanje en Teis Semey, draagt haar in fragiele, subtiele vocalizes en persoonlijke, vaak maatschappelijk geëngageerde songs. Op haar bijzondere debuutalbum is een spannend, verhalend samenspel van uitgesproken muzikale persoonlijkheden te ontdekken.


TICKETS
Prijs (VVK) € 16,00
Prijs (ADD) € 19,00
Prijs (CJP/stud- VVK) € 10,00
Prijs (CJP/stud- ADD) € 13,00
Zaal open 20:00
Aanvang 20:30
Einde 23:00
Locatie Brebl
Organisatie Brebl
Genre Live muziek, Jazz
Artiest(en) Pau Li Liem
Teis Semey
Marijn van de Ven
Pascal Vermeer
XML
nieuwsbrief nieuwsbrief